fastelavn1912
download (10)
download (9)
Flaget hejst
opdækning2011 015
Fest på "Kippen"

FORETTER


 

KOLDE FORRETTER


1
Rejecocktail * kr. 50.-

2
Lakseruolade * kr. 55.-

3
Koriandergravad okseinderlår * kr. 60.-

serveret med Tzaziki

4
Gravad laks * kr. 50.-

med hjemmelavet rævesauce

5
Røget laks * kr. 50.-

med asparges og røræg

6
Overdrevskroens lakserulle * kr. 60.-

røget laks svøbt om asparges. Flødestuvet spinat, serveret I tartelet

7
Kold laks Residense * kr. 60.-

dampet laks, flot pyntet med dild, æg citron, rejer, kaviar og asparges

8
Laksefarseret Rødtungefilét * kr. 60.-

anrettet på sprød salat, pyntet med slikasparges, kaviar, rejer, citron og dild. Hertil serveres krydderurtedressing

9
Laksetartar * kr. 60.-

på balsamicomarineret salat med rødløg og krydderurter

10
Krydderurtefarseret andebryst * kr. 60.-

med valnødde- og appelsinsalat

11
Carpaccio med krydderurtebrød * kr. 60.-

marineret oksemørbrad anrettet på krydderurtebrød og parmesanflager

12
Chr VI kyllinge-salat * kr. 60.-

anrettet I melon; med kylling, rejer, salat og let karrydressing

* Serveres 1 gang ** Serveres 2 gange

VARME FORETTER


13
Tarteletter ** kr. 45.-
med rejer, asparges og fiskeboller

14
Tarteletter ** kr. 45.-
med høns I asparges

15
Fiskefillet Normande * kr. 65.-
dampet og stegt rødspættefilét, anrettet på muslingeskal, pyntet med rejer, asparges hertil hummersauce

16
Pirog m/røget kylling* kr. 65.-
serveret med østershattecreme

* Serveres 1 gang ** Serveres 2 gange

SUPPER


17
Klar oksekødsuppe ** kr. 45.-

med urter, kød- og melboller

18
Hønsekødsuppe ** kr. 45.-

med bacon og purløg

19
Fransk løgsuppe ** kr. 45.-

med ostebrød

20
Aspagessuppe ** kr. 50.-

med asparges og kødboller

21
Champignonsuppe ** kr. 50.-

22
Gullaschsuppe ** kr. 50.-

kraftigt krydret, med kød og urter

* Serveres 1 gang ** Serveres 2 gange