juledag og 2. juledag

Kryddermarinerede sild
Stegte sild m/appelsin
Fiskefilet med remoulade og citron
Julepostej m. bacon og champignon
Ribbensteg og julemedister m/julerødkål
Fynsk æbleflæsk (røget flæsk)
Brie m/clementiner, tørrede figner og kiks
Ris alamande m/kirsebærsovs
Hjemmebagt brød og smør

(min 10 cov.) kr. 178,-

Ekstra tilvalg/ombytning:

Marinerede sild
karrysild
Rullemops
Æg og rejer m/mayonaise og caviart
Vildtpaté
Sylte m/rødbeder og sennep
Håndskåret rullepølse m/sky og løg
Roastbeef m/remoulade, ristede løg og peberrod
Sprængt oksebryst med flødepeberrod
Blodpølse m/æblepeberrod eller sirup
Finker
Frikadeller m/agurkesalat
Rockeforttærte
Rødkålsalat m/appelsin, æbler, hasselnødder og olivenolie
Grøntkålsalat m/mandler, tørrede figner, rødløg og olie/eddike dressing

kr. 15,- (pr ret)

Gravad laks m/sennepsdressing
Dampet laks m/asparges og hjemmerørt sennepsmayonaise
Røget laks med røræg
Mørbradbøffer m/blødeløg
Glaseret skinke m/grønlangkål
Konfiterede andelår m/æblepeberrod
Tarteletter m/fiskeboller og rejer
Tarteletter m/høns i asparges
Frugttærte m/marzipan og cremefraise

kr. 25,- (pr ret)