Velkommen til Stegt flæsk & Stand-up på Overdrevskroen i Ringsted
Gør jer klar til en uforglemmelig aften med latter, glæde og den lækreste mad!
Nu kommer det berømte Stegt flæsk & Stand-up til overdrevskroen ved Ringsted.
Denne spektakulære aften kombinerer 2 af landets Up coming og gravede komikere med den uimodståelige smag af stegt flæsk og persillesovs ad libitum.
Dørene åbner kl. 17.30 til Stegt flæsk og 19.45 til Stand up – køb begge oplevelser og få den ultimative aften for alle, der søger en aften fyldt med latter og god mad.
“Stegt flæsk & Stand-up” er en unik begivenhed med 2 af landets gravede komikere og lækker mad af libitum.

Aftenensvært : Uffe Holm
Uffe gjorde sin entre på den danske standup scene for 24 år siden, og med den lange erfaring i bagagen, kan Uffe som de færreste, få publikum at føle sig tryg, fra det sekund han går på scenen. Uffe er ekspert i at læse publikum og har en stærk situationsfornemmelse som sikrer at han altid befinder sig på niveau med publikum. Han går altid over stregen, men ikke mere end det pågældende publikum bifalder og så elsker Uffe stegt flæsk.

Kristian Hemmingsen

Kristian Hemmingsen er Stand-Up Komiker, der Maler Livets Finurligheder med Humor
Kristian Hemmingsen, en af stand-up scenens nye dygtige og kreative talenter, formår at omsætte livets små finurligheder til ægte komik. Med et unikt billedsprog og en observant evne til at bemærke og fremhæve det humoristiske i hverdagen, fanger Hemmingsen sit publikum med historier fra både barndommen og voksenlivet – fortællinger, som enhver kan relatere til og spejle sig i.
Hemmingsen er ikke blot en stand-up komiker, men en fortæller der efterlader publikum i latterbrøl, idet han med en blanding af nærvær og indlevelse bringer erindringer og øjeblikke til live, der ellers let kunne være gået ubemærket hen.
“Det er en ære at få lov til at dele øjeblikke og historier, som både er personlige og universelle på samme tid. Min mission er at få folk til at grine af det, de normalt tager for givet,” udtaler Hemmingsen,

Philip Devantier

Phillip Devantier er stand-up komiker og har over 10 års erfaring med at få folk til at grine! I 2018 vandt han titlen “Danmarksmester i stand-up” og siden da har Phillip fået danskerne til at grine på bl.a. Comedy Aid, Tinderbox, Bakken, samt diverse comedyklubber rundt i landet.
Hans to første oneman shows “En Rigtig Mand”og “Grinebidder” er begge blevet vist i TV flere gange.
Udover at være en enormt dygtig stand-up komiker, er han også en fremragende historiefortæller, der elsker at dele historier fra sin hverdag. Ofte omhandler hans jokes situationer, som de fleste kan nikke genkendende til. Når Phillip optræder foregår det i et højt tempo og uden for mange bandeord. Da han er en dreng fra landet, har han ikke behov for at sige ordet ”fuck” hvis et enkelt blik i en joke, kan sige det samme.

Grin-billet købes på Billetsalg.dk til kr. 300,- eller kr. 450,- incl. flæsk
Stegt flæsk og bestilling af bord til 150,- kr. pr. kuvert sker på info@overdrevskro.dk eller 57528912