Jul & Nytår

 


Juleaftens menu (take away, bestilles inden den 21/12-2020)

  • Andesteg stegt med æbler og svesker, brune og hvide kartofler, rødkål, halve æbler med gelé, agurkesalat og andesovs
    Ris alamande med kirsebærsovs

eller

  • Flæskesteg med æbler og svesker, brune og hvide kartofler, rødkål, halve æbler med gelé, agurkesalat og flæskestegssovs
    Ris alamande med kirsebærsovs

Pr cov (2 retter) kr. 248,-

Juleanretning (take away, bestilles inden den 21/12-2020)

juledag og 2. juledag

Kryddermarinerede sild
Stegte sild m/appelsin
Fiskefilet med remoulade og citron
Julepostej m. bacon og champignon
Ribbensteg og julemedister m/julerødkål
Fynsk æbleflæsk (røget flæsk)
Brie m/clementiner, tørrede figner og kiks
Ris alamande m/kirsebærsovs
Hjemmebagt brød og smør

(min 10 cov.) kr. 178,-

Ekstra tilvalg/ombytning:

Marinerede sild
karrysild
Rullemops
Æg og rejer m/mayonaise og caviart
Vildtpaté
Sylte m/rødbeder og sennep
Håndskåret rullepølse m/sky og løg
Roastbeef m/remoulade, ristede løg og peberrod
Sprængt oksebryst med flødepeberrod
Blodpølse m/æblepeberrod eller sirup
Finker
Frikadeller m/agurkesalat
Rockeforttærte
Rødkålsalat m/appelsin, æbler, hasselnødder og olivenolie
Grøntkålsalat m/mandler, tørrede figner, rødløg og olie/eddike dressing

kr. 15,- (pr ret)

Gravad laks m/sennepsdressing
Dampet laks m/asparges og hjemmerørt sennepsmayonaise
Røget laks med røræg
Mørbradbøffer m/blødeløg
Glaseret skinke m/grønlangkål
Konfiterede andelår m/æblepeberrod
Tarteletter m/fiskeboller og rejer
Tarteletter m/høns i asparges
Frugttærte m/marzipan og cremefraise

kr. 25,- (pr ret)

Nytårs menu 2020 (take away, bestilles inden den 28/12-2020)


Vores traditionelle 1/2 hummer serveret på frisk babysalat, hertil hjemmebagt flûtes og dressing.
Chateu Briand, gratineret rodfrugtcocotte, farseret tomat, dobbeltbagt kartoffel hertil Bearnaisesauce.
Brownie på likørmarineret frugtsalat og ristede nødder.

2 retter kr. 298.- | 3 retter kr. 348.-, 

Afhentes kl.16.30 eller kl.17.00 eller kl.17.30.

Kransekage petit four + kr. 35.-, 1/1 fl. rødvin kr. 100,- 1/1 fl. Cava kr. 100,-