Kolde anretninger

Buffet I (forslag)

(min. 20 cov)


2 Slags sild, marineret sild og kryddersild
Fiskefilét med citron
Rejer, ½ æg og mayonaise
Gravad laks med sennepsdressing
Skinke med italiensk salat
Små bøffer med bløde løg
Ost med druer og kiks

Kr 175,-

Buffet II (forslag)

(min. 20 cov)


3 Slags sild, marineret sild, karrysild og kryddersild
Fiskefilét med citron
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Varm leverposteg med bacon og champignon
Gravad laks
Roastbeef
Rejer, ½ æg og mayonaise
2 Oste med druer og kiks

Kr 210,-

Buffet III (forslag)

(min. 20 cov)


4 Slags sild,marineret sild, karrysild, stegt sild og kryddersild
Fiskefilét med citron
Kylling med agurkesalat
Ribbensteg med rødkål og svesker
Mørbradbøffer med bløde løg
Æg og rejer
Varmrøget laks
Spegeskinke
Roastbeef med peberrod og remoulade
Frugttærte
Udvalgte danske og udenlandske oste med druer og kiks

Kr 245,-