Hovedretter

OBS: * Serveres 1 gang | ** Serveres 2 gange

 

27
Helstegt svinekam ** kr. 150.-
med halve æbler, rødkål, svesker, gelé, brune og hvide kartofler

29
Helstegt kalveculotte** kr. 170.-
med urtekartofler og timiansauce

30
Helstegt Lammekølle ** kr. 160.-
serveret med årstidens friske grøntsager, ristede kartofler og lammeskysauce

31
Farseret Kalkun ** kr. 160.-
kalkunbryst farseret med nødder og krydderurter, sauce provencale og urtesauté

32
Kalvesteg stegt som vildt ** kr. 175.-
Waldorfsalat, agurkesalat, halve æbler med gelè, serveret med vildtflødesauce, grøntsager og brune og hvide kartofler

33
Helstegt dansk kalvefilèt ** kr. 210.-
rosastegt med farseret tomat, skovsvampecreme tilsmagt med cognac

34
Kalvemedallion ** kr. 225.-
stegt med frisk bassilikum serveret med bagte grøntsager og sauce foie gras

35
Kalvemørbrad ** kr. 225.-
farseret tomat, grøn salat, årstidens sprøde grøntsager, hertil portvinscremesauce

36
Gammeldaws Oksesteg ** kr. 175.-
½ tomat med peberrodscreme, glaserede løg, grøntsager, kraftig skysauce, serveret med surt og tyttebær

37
Krydderstegt Tyndstegsfilét ** kr. 195.-
stegt med madagaskapeber, serveret med fyldte courgetter og sauce chasseur

38
Helstegt Oksefilét ** kr. 210.-
serveret med årstidens grøntsager,rødvinssauce og sauce Bearnaise

39
Indbagt dansk oksemørbrad ** kr. 250.-
indbagt med hønsesouffléfars i butterdej, bønner i baconsvøb, friske grøntsager, serveret med mild dijoncreme tilsmagt med frisk estragon

40
Dyrekølle ** kr. 250.-
stegt let rosa, serveret med ovnbagte urter, rødvinskogte rødbeder i hindbærglace hertil balsamicosky

41
Dyreryg ** dagspris
stegt let rosa, serveret med sauterede druer og nødder, ristede svampe og dmpet broccoli, hertil portvinscreme

 

Valgfri kartoffelretter


Pommesfrites

Hvide og brune

Pommes Anna

Bagte kartofler

Salt bagte kartofler

Parmesan kartofler

Flødekartofler

Råstegte kartofler med timian

Dobbelt bagt kartoffel med krydderurter

Pommes Hasselback

Pommes risolet

Pommes Rösti

Bådkartofler