OBS: * Serveres 1 gang | ** Serveres 2 gange
27
Helstegt svinekam ** kr. 150.-
med halve æbler, rødkål, svesker, gelé, brune og hvide kartofler
29
Helstegt kalveculotte** kr. 170.-
med urtekartofler og timiansauce
30
Helstegt Lammekølle ** kr. 160.-
serveret med årstidens friske grøntsager, ristede kartofler og lammeskysauce
31
Farseret Kalkun ** kr. 160.-
kalkunbryst farseret med nødder og krydderurter, sauce provencale og urtesauté
32
Kalvesteg stegt som vildt ** kr. 175.-
Waldorfsalat, agurkesalat, halve æbler med gelè, serveret med vildtflødesauce, grøntsager og brune og hvide kartofler
33
Helstegt dansk kalvefilèt ** kr. 210.-
rosastegt med farseret tomat, skovsvampecreme tilsmagt med cognac
34
Kalvemedallion ** kr. 225.-
stegt med frisk bassilikum serveret med bagte grøntsager og sauce foie gras
35
Kalvemørbrad ** kr. 225.-
farseret tomat, grøn salat, årstidens sprøde grøntsager, hertil portvinscremesauce
36
Gammeldaws Oksesteg ** kr. 175.-
½ tomat med peberrodscreme, glaserede løg, grøntsager, kraftig skysauce, serveret med surt og tyttebær
37
Krydderstegt Tyndstegsfilét ** kr. 195.-
stegt med madagaskapeber, serveret med fyldte courgetter og sauce chasseur
38
Helstegt Oksefilét ** kr. 210.-
serveret med årstidens grøntsager,rødvinssauce og sauce Bearnaise
39
Indbagt dansk oksemørbrad ** kr. 250.-
indbagt med hønsesouffléfars i butterdej, bønner i baconsvøb, friske grøntsager, serveret med mild dijoncreme tilsmagt med frisk estragon
40
Dyrekølle ** kr. 250.-
stegt let rosa, serveret med ovnbagte urter, rødvinskogte rødbeder i hindbærglace hertil balsamicosky
41
Dyreryg ** dagspris
stegt let rosa, serveret med sauterede druer og nødder, ristede svampe og dmpet broccoli, hertil portvinscreme
Valgfri kartoffelretter
Pommesfrites
Hvide og brune
Pommes Anna
Bagte kartofler
Salt bagte kartofler
Parmesan kartofler
Flødekartofler
Råstegte kartofler med timian
Dobbelt bagt kartoffel med krydderurter
Pommes Hasselback
Pommes risolet
Pommes Rösti
Bådkartofler